Teknik Bombe
 
 
 
  Şirket Profili
  Haberler
  Fotoğraf Galerisi
  KVKK Politikamız

Şirket Profili

Yazdır

Teknik Bombe, 35 yılı aşkın süredir gıda, tarım, denizcilik, savunma, inşaat ve otomotiv sektörleri de dahil olmak üzere birçok sektöre, bombe ve çeşitli ara mal üretimi yapan imalatçı bir firmadır. Teknik Bombe'nin temelleri 1980 yılında atılmıştır. Bugün, teknik altyapısı her geçen gün güçlenen firma, faaliyetine 15.000 m²'si kapalı alan olmak üzere, toplam 20.000 m² alana sahip Gebze tesisinde devam etmektedir.

Teknik Bombe'nin ürün yelpazesinde bombeler ve menholler başta olmak üzere bir çok farklı ürün yer almaktadır. Firma, ısıl işlem, lazer kesim, abkant büküm ve profil büküm gibi hizmetleri de müşterilerine sunmaktadır. Ayrıca, gelen talepler doğrultusunda müşteri bazlı projeler Teknik Bombe tarafından başarıyla hayata geçirilmektedir.

İç piyasada kazandığı deneyim, bilgi birikimi ve müşteri memnuniyetinin desteğiyle, Teknik Bombe son 20 yıldır ürün ve hizmetlerini İngiltere, Ukrayna, Yunanistan, Belçika ve Bulgaristan'ı da içeren birçok ülkeye ihraç etmektedir. 2006 yılında başlayan ve devam etmekte olan önemli kapasite artırımı, kalite ve etkinlik konularında gelişmeleri beraberinde getirmekte, bu sayede Teknik Bombe'nin üretim oranlarında kayda değer artışlar yaşanmaktadır. Firma, bu gelişmelerle birlikte yurtiçindeki ve yurtdışındaki müşterilerine önemli katkılar sağlayarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmaktadır. Uzman kadrosu, müşteri odaklı yaklaşımı ve güçlü teknik altyapısıyla Teknik Bombe, kısa zamanda dış pazarlarda da vazgeçilmez firmalardan biri olmayı başarmıştır.

Son yıllarda, yeni teknolojilere ve firmanın başarısında önemli rol oynayan insan faktörüne yapılan yatırım, bunun sonucunda elde edilen verimlilik artışı, Teknik Bombe'nin yıllık büyüme hedeflerinin üzerinde sonuçlar almasını sağlamaktadır. Aynı zamanda, üretim alanında yapılan sürekli iyileştirmeler, gerçekleştirilen ihracatın ve ihracat hedeflerinin her geçen yıl yükselmesine olanak vermektedir.

Hedeflerini belirlerken Teknik Bombe'nin en önemli yol göstericisi sektöre ve ülkeye artı değer katma bilincidir. Bu anlayışla Teknik Bombe'nin öncelikli amacı, daima gelişmenin ve geliştirmenin yollarını keşfederek başarılarını geleceğe taşımaktır.



İnönü Mah. Gebze Plastikçiler OSB, 91.Sokak
No:5/1, 41400 Gebze / Kocaeli - TÜRKİYE
T: 0-262-751 31 31 (pbx), F: 0-262-751 31 39
E-Posta: info@teknikbombe.com